Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El Borges B salva la categoria a l'últim partit de lliga

Els blancs van véncer 4 a 1 a un rival directe de la part baixa com era el C.F. Torrefarrera. Gràcies a això, i a l’empat del tercer equip en discòrdia, el C.F. Rosselló, van pujar fins l'antepenúltima plaça de la classificació i van evitar el descen

Els jugadors celebren la permanència al final del partit (Foto: C.F. Borges)

El C.F. Borges B va guanyar el dissabte 18 al C.F. Torrefarrera per un contundent 4 a 1 a l’últim partit de lliga, un matx en què es jugava el futur. L’equip capitalí es va imposar a un rival directe a la part baixa de la taula i gràcies a aquest resultat i que el C.F. Rosselló va empatar, es mantindrà a Tercera Catalana una temporada més.

Els blancs es van avançar tot just començar el partit i van ampliar la diferència amb un gol en pròpia dels del Segrià a mitja primera part. A la segona, el Torrefarrera va retallar la distància, però els borgencs van confirmar el triomf amb dues dianes més a l’últim quart d’hora de partit.

El president del C.F. Borges, Jordi Macià assenyala que aquesta temporada “a casa no hem acabat de ser un equip fort com l’any passat” i això, sumat a que fa un any i mig que no guanyen fora, els havia col·locat en una posició molt difícil. Tot i així, diu que sabien que els últims partits de la temporada serien “molt importants” i aplaudeix els socis i seguidors, perquè “el camp estava ple i els jugadors ho van agrair”.

Macià explica que properament començaran a planificar la temporada 2024/2025 i confia que sapiguin “acabar de trobar la tecla” per millorar el joc i trencar la mala ratxa fora: “la plantilla no és per estar tan a baix a Tercera”.