Futbol
- Redacció / Juneda

El C.F. Juneda fa història i puja a Primera Catalana

Els rojos aconsegueixen remuntar el partit de tornada contra l’Alpicat amb un gol de penal a la pròrroga. La temporada que ve es veuran de nou les cares amb l’FC Borges.

Eufòria al vestidor entre jugadors i staff tècnic. (foto: CF Juneda)

El Club Futbol Juneda s’ho jugava tot ahir al camp de l’Alpicat, en el que era el partit de tornada del play-off d’ascens a Primera Catalana. A l’anada de la setmana passada, els rojos havien empatat a casa (1-1) i, per tant, tot quedava obert en la tornada al Segrià.

Els de Xavier Gabernet van començar perdent però van empatar poc abans de la mitja part. Els alpicatins es van tornar a avançar al marcador amb un gol de penal al minut 59 però Issaka va tornar a igualar-lo al 73, fins que el partit va anar a la pròrroga. Finalment, Oriol Masbernat ‘Tuto’ va capgirar el resultat (2-3) materialitzant un penal.

El C.F. Juneda torna d’aquesta manera a Primera Catalana, 21 anys després de l’última vegada. Un dels alicients de la temporada que ve serà el derbi garriguenc contra l’FC Borges. Els dos equips ha s’havien enfrontat a Segona, però els blancs van aconseguir l’ascens a Primera al finalitzar la temporada passada. Ara es tornaran a trobar però en una categoria superior.