Pàdel
- Redacció / Juneda

Isaac Cárdenas, de Juneda, primer tècnic català de pàdel de Nivell 3

Fins ara feia classes i coordinava l’escola del Pàdel Juneda. A partir del setembre, Cárdenas s’incorporarà com a tècnic de l’equip de competició del club Pàdel Indoor de Lleida. Tot i això, explica que mantindrà vinculació amb l’entitat junedenca. 

Cárdenas, per una entrevista amb el SomEsports (Foto: X.F.)

L’entrenador de l’escola del Pàdel Juneda, Isaac Cárdenas, ha aconseguit recentment el títol de tècnic superior esportiu de Nivell 3 de pàdel. Cárdenas era un dels primers 20 alumnes d’aquesta titulació a tot l’estat espanyol i és també el primer i únic català que l’ha obtingut.

A partir d’ara, treballarà per posar en pràctica els seus coneixements en la direcció de joves i adults que vulguin competir. En aquest sentit, Cárdenas s’incorporarà a partir del setembre com a tècnic de l’equip de competició del club Aurial Pàdel Indoor de Lleida. Això suposarà que deixarà bona part de les responsabilitats a l’entitat junedenca, però segons explica, no tallarà totalment el vincle amb l’estructura. De fet, diu que seguirà actiu, per exemple, en la coordinació de l’equip que representarà el club al Campionat de Catalunya per equips de Menors.  

Cárdenas reconeix que li ha “costat una mica” prendre la decisió perquè “estic molt bé a Juneda, el meu poble”. Tot i així, també tenia clar que volia “potenciar” els coneixements adquirits “allí on està la competició”. 

L’entrenador destacava fa uns mesos en una entrevista al SomEsports el potencial de la base junedenca, tot dient que “tenim les millors jugadores infantils, alevines i benjamines de Lleida”.