COMARCA, Futbol sala
- Redacció

El torneig comarcal de futsal encara la recta final amb el Bellaguarda destacat

La competició, que va començar el 28 de juny, ja encara la recta final. Els quatre primers classificats de la fase de lligueta jugaran les semifinals el divendres 2 d’agost a Bellaguarda i la final serà el divendres següent, 9 d’agost, al Soleràs.  

Atac dels Torms en el partit contra el Soleràs (Foto: X.M.)

El divendres 26 de juliol al vespre es jugarà la setena i última jornada de la fase de lligueta del Campionat de Futbol Sala de les Garrigues, anomenat popularment Garrigues Cup, que organitza l’Oficina Jove i que compta amb set equips inscrits: el Cogul, el Soleràs, els Torms, Cervià, Castelldans, Bellaguarda i Juncosa. 

A manca d’un partit, hi ha dos equips destacats, el Bellaguarda i el Castelldans. Empatats a punts fins ahir, la victòria dels primers 1 a 6 davant el Juncosa, i la derrota dels segons per 8 a 3 al camp del Cogul ha fet que els de les Garrigues Altes prenguin distància. El Bellaguarda, doncs, té 15 punts; el Castelldans, 12; i els segueix el Cogul amb 9. Després venen el Cervià, el Juncosa i els Torms amb 6. Tanca la lligueta el Soleràs, que encara no ha puntuat. 

Els primers quatre classificats d’aquesta fase, El Bellaguarda, el Castelldans, el Cogul i un altre equip, jugaran el proper divendres 2 d’agost les semifinals a Bellaguarda. Una setmana després, el divendres 9, el Soleràs acollirà la gran final de la Garrigues Cup. L’any passat el torneig va ser per la Granadella, que enguany no ha fet equip.