Futbol sala
- Redacció / Llardecans

Llardecans dedica pòstumament el pavelló municipal a l’empresari Víctor Mesalles

Mesalles havia contribuït econòmicament amb diverses iniciatives, entre les quals l'equip de futbol sala Rajolí d'Or. El seu grup empresarial, el Grupo Comeca, era esponsor del club i el seu logo havia aparegut a la samarreta del conjunt.  

Exterior de la instal·lació (Foto: F.F.)

El ple de l'ajuntament de Llardecans va aprovar el dijous 25 de juliol batejar el pavelló poliesportiu municipal amb el nom de Víctor Mesalles, l'empresari originari del poble que va fer fortuna a Costa Rica en el sector de l'alimentació i l'embalatge, i que va morir el passat febrer als 97 anys.

Segons explica l'alcalde, Xavier Mor, l'any passat s'havia reunit amb Messalles per organitzar un acte d'homenatge, i havien quedat de fer-ho aquest estiu, aprofitant que l'empresari volia venir a estiuejar uns dies a Llardecans acompanyat de la família. Finalment, l'acte serà de caràcter pòstum, però l'entorn de Mesalles en serà protagonista.

El dijous 15 d'agost, el fill de Víctor Mesalles, Víctor Mesalles Vargas, serà el pregoner de la Festa Major. Dos dies després, el dissabte 17, es celebrarà un acte d'homenatge a l'empresari al pavelló municipal, en què es descobrirà una placa amb el nou nom de l'equipament.

El municipi ja havia nomenat fill predilecte a l'empresari al mes de març. Mesalles havia contribuït econòmicament amb diverses iniciatives, entre les quals l'equip de futbol sala Rajolí d'Or. El seu grup empresarial, el Grupo Comeca, era espònsor del club i el seu logo havia aparegut a la samarreta del conjunt.