Futbol sala
- Redacció / Maials

Posaran parquet al pavelló de Maials perquè s'hi puguin jugar partits de Tercera Nacional

Les obres estan pressupostades en 147.472 €, que es finançaran amb els Fons de Transició Nuclear. La necessitat de la reforma arriba menys d’un any després d’haver canviat la superfície i d’haver modernitzat les grades. 

El Baró de Maials durant un partit a casa de la temporada passada (Foto: X.M.)

L'Ajuntament de Maials va aprovar recentment una memòria valorada per la instal·lació de parquet al pavelló municipal, menys d'un any després de la renovació de la superífica i de les graderies de l'equipament. Les obres, pressupostades en 147.472 €, responen a la necessitat del Baró de Maials F.S., de comptar amb aquesta superfície per jugar els partits de la Tercera Divisió Nacional, la quarta categoria estatal, a la qual van ascendir al maig.

El consistori vol finançar les obres amb els diners del segon pagament del Fons de Transició Nuclear corresponent al 2023. Apunten que la instal·lació dona servei a tot el club i aquest compta amb infants de 14 pobles veïns i que suposarà una oportunitat pel turisme. Per això, preveuen obrir-hi una petita botiga de productes locals. En aquesta línia, el consistori també canviarà la pavimentació de la Vila Closa.

El club confirma que començaran jugant la lliga fora, però encara no saben on. Entre els pavellons amb una pista adequada per poder jugar la Tercera Divisió Nacional hi ha els de Flix, Seròs i també de Lleida o Alcarràs. Des del club esperen que la renovació de la superfície es pugui fer el més aviat possible, potser per les vacances de Nadal.