Motor
- Redacció / L'Albagés

Pons, setè en categoria Challenger a la Baja Aragón, se situa tercer a la Copa FIA

L'empresari agrícola va tenir algunes dificultats inicials però va poder anar de menys a més i va finalitzar satisfet la prova. La propera cita de la Copa del Món FIA de Bajas serà la Baja Polonia.

Pons i Betriu en plena Baja España Aragón (Foto: Ingine Creators)

El pilot de ral·li vinculat a l’Albagés Eduard Pons va aconseguir la setena posició en categoria Challenger – coneguda anteriorment com a T3 – al ral·li Baja España Aragón celebrat entre els dies 26, 27 i 28 de juliol. Pons i el seu copilot, Jaume Betriu, van ser els quarts classificats entre els pilots que competeixen en la Copa del Món FIA de Bajas, un fet que sumat als resultats anteriors el converteixen en el tercer classificat d’aquest campionat, a noés cinc punts del segon.

L’empresari agrícola va tenir algunes dificultats inicials però va poder anar de menys a més i va finalitzar satisfet la prova, on va córrer amb un Taurus T3 Max dins l’estructura BBR Motorsport. “El diumenge va ser molt diferent al dissabte” va apuntar Pons, i va afegir que gràcies a un canvi de configuració “vam poder anar més ràpids i exprimir tot el potencial del cotxe. Vam remuntar bastantes posicions i les sensacions amb el vehicle van ser excelents”.

Després de participar per cinquena vegada a la Baja España Aragón, la quarta consecutiva, una competició que enguany arribava a la seva 40a edició, la parella Pons-Betriu ja té la mirada posada en la propera cita de la Copa del Món FIA de Bajas, la Baja Polònia, que tindrà lloc del 22 al 25 d’agost.