Motor
- Redacció / L'Albagés

Segona posició d'Eduard Pons i Jaume Betriu al ral·li Baja Polònia

Després de quatre proves del Mundial de Bajas, en queden quatre més per disputar. La propera competició serà del 17 al 19 d’octubre a la Baja Portalegre 500 que es correrà a Portugal.

(Foto: MCH Photo)

L’empresari agrícola i pilot Eduard Pons va aconseguir el cap de setmana la segona posició a la categoria Challenger del ral·li Baja Polonia, un resultat que el consolida en el tercer lloc de la classificació general del campionat mundial. Pons i el seu copilot, Jaume Betriu, van exprimir el Taurus T3 Max durant l’etapa pròleg, de la qual es van endur el tram cronometrat. El dissabte, la parella va aconseguir la tercera posició després d’una doble cronometrada de 152 kms. Diumenge, després de dues especials, van assolir la segona plaça en la seva categoria i la sisena absoluta.

Pons valorava molt positivament la prova, perquè els havia permés “certificar el que pensàvem a les primeres proves de l’any; tenim ritme i velocitat per lluitar pel títol mundial. No serà fàcil, però és l’objectiu que ens marquem i pel qual treballarem al màxim per aconseguir”. L’equip competeix enguany dins l'estructura BBR Motorsport. Després de quatre proves del Mundial de Bajas, en queden quatre més per disputar. La propera competició serà del 17 al 19 d’octubre a la Baja Portalegre 500 que es correrà a Portugal.