Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

Un ajustat 0-1 contra el Tàrrega dona al Borges l'accés a la final de la Copa Lleida

La final de la competició serà el dimarts 10 de setembre al camp de futbol Complex Esportiu Antoni Palau de Torrefarrera, contra el C.F. Balaguer. El C.F. Borges ha renovat aquest estiu una part important de la plantilla i l’entrenador.

Foto: C.F. Borges

El C.F. Borges va jugar el diumenge 1 de setembre la semifinal de la Copa Lleida de Primera Catalana contra la U.E. Tàrrega. El partit va ser molt igualat i no es va decantar del costat dels capitalins fins als últims minuts, quan el local Joel Lluís Rodríguez es va marcar en pròpia porta. La final de la competició serà el dimarts 10 de setembre al camp de futbol Complex Esportiu Antoni Palau de Torrefarrera, contra el C.F. Balaguer. 

Els blancs ja havien superat la fase prèvia amb un resultat molt igualat. En aquella ocasió va ser contra el C.E. Artesa de Segre. El partit, disputat el passat 25 de setembre, va acabar el temps reglamentari amb un empat a zero. Els blancs van superar els de la Noguera a la tanda de penals per un resultat de 2 a 4. 

El C.F. Borges ha renovat aquest estiu una part important de la plantilla, i també ha incorporat un nou entrenador. Aquests partits de la Copa Lleida se sumen als amistosos de pretemporada. L’equip començarà la lliga el 21 de setembre contra el C.F. Singerlín de Santa Coloma de Gramenet.