Ciclisme
- Redacció / Maials

El maialenc Ivan Prats ja encara la recta final de la cursa ciclista Transibérica

El ciclista porta recorreguts uns 2560 kms i està a punt d'arribar al control de pas número 10, l'últim abans de la meta, a Bilbao. Prats recorre una distància mitjana d'uns 230 kms al dia.

Prats a punt d'arribar al control de pas 10

El ciclista de Maials Ivan Prats porta recorreguts uns 2560 kms de la cursa ciclista d’ultradistància i autosuficiència Transibérica i està a punt d’arribar al control de pas número 10, l’últim abans de la meta, a Bilbao. Quan ja fa onze dies del tret de sortida, ja encara la recta final d’aquesta dura competició.

Prats recorre una distància mitjana d’uns 230 kms al dia i fins ara ha combinat les llargues pedalades amb períodes de descans. En el moment d’escriure aquestes línies és 60è d’una prova en què s’havien inscrit més d’un centenar de ciclistes en modalitat individual. D’aquests, però, més d’una vintena ja han abandonat o no van començar.

Per altra banda, ja hi ha una cinquantena de corredors que han finalitzat el recorregut des de Bolzano fins a Bilbao. El més ràpid va ser l’alemany Thomas Günsel, que ho va fer en 151 h i 11 minuts. Va estar 5 dies i 3 hores en moviment i un dia i quatre hores aturat, per recórrer 2.723 kms. La seva mitjana era de 431 kms al dia.