BTT, Trail
- Redacció / Tarrés

El Sindicat de Tarrés obre una ruta de BTT i trail, que cronometrarà per trobar al més ràpid

El recorregut és de 27,5 km i 550 metres de desnivell, principalment per corriols de baixa dificultat, però també amb alguns trams de pendent molt pronunciada. Esperen que a la tardor estigui a punt la plataforma pel control dels temps.

Inici d'una de les pujades més dures del circuit (Foto: Sindicat de Tarrés)

El Sindicat de Tarrés ha posat en marxa les últimes setmanes un recorregut per a BTT i trail de 27,50 km i 550 metres de desnivell positiu que transcorre pel terme municipal i que a partir de la tardor es podrà resseguir com a circuit cronometrat, per tal que els aficionats a les dues disciplines hi puguin competir a fer el millor temps. El 70% del recorregut són corriols de baixa dificultat, tot i que un tram discorre per la ja pronunciada pendent de la Penitència. 

Des del l’equipament preveuen tenir en marxa aquesta tardor plataforma digital que permetrà controlar els temps de pas dels ciclistes i dels corredors que s’hi apuntin. L’objectiu és comptar amb els primers guanyadors d’aquesta singular cursa a finals de setembre del 2025. La inscripció per competir en el circuit serà gratuïta, tot i que es podrà fer una donació que el Sindicat cedirà la recent creada Associació de Joves de Tarrés.