- Redacció / Les Borges Blanques

La borgenca Laura Quintana, bronze al triatló més antic de Catalunya

La triatleta constata el seu bon estat de forma després de la lesió. Ho atribueix a què dedica més hores a entrenar, a què es troba més forta psicològicament, i també a l'experiència dels quatre anys que fa que practica aquesta disciplina.

(Foto: L.Q.)

La triatleta de les Borges Blanques Laura Quintana va disputar el dissabte 7 de setembre a Banyoles en el Campionat d’Espanya de Triatló en distància olímpica per grups d’edat i va finalitzar en una meritòria cinquena posició en la categoria de 25 a 29 anys. Aquest resultat a nivell estatal la va convertir en la tercera participant més ràpida en categoria absoluta de la prova , el Triatló de Catalunya, que és el més antic del país, i que es va iniciar el 1986.

Quintana explica que per ella va ser tota una sorpresa aquest podi, i que no l’esperava. Tant és així que ja havia emprés el camí del cotxe quan la van avisar que havia de passar pel caleix honorífic de la competició. Al mateix temps, també constata el seu bon estat de forma. Ho atribueix a què dedica més hores a entrenar, a què es troba més forta psicològicament, i també a l’experiència dels quatre anys que fa que practica aquesta disciplina.

Ara, la borgenca encara la fase final de la temporada. El proper dissabte 19 d’octubre participarà en el triatló de mitja distància de l’Ampolla, en la que serà la seva última competició d’aquest 2024.