- Redacció / Les Borges Blanques

Podi d'Albert Vilà a la Rogaining Nocturna del Xut de les Borges Blanques

Una norantena d’orientadors van participar el cap de setmana a les dues proves que l’Associació Esportiva Catalunya Aventura de Víctor Sans i Ponent Orientació van celebrar a les Borges Blanques, la rogaine nocturna i una en BTT. 

(Foto: Ponent Orientació)

Una norantena d’orientadors van participar el cap de setmana en la Rogaining Nocturna del Xut i la Rogaining BTT que es van celebrar a les Borges Blanques, organitzades per l'Associació Esportiva Catalunya Aventura i Ponent Orientació.

La primera prova es va celebrar el dissabte 7 amb una setantena d’inscrits. L’orientador de Torrebesses Albert Vilà va aconseguir la tercera posició en la categoria individual. Va ser l’únic podi garriguenc, tot i que no l’únic participant. N’hi havia d’altres de l’àmbit informatiu, com Helena Frutos, d’Arbeca, o Eduard Batlle, de Castelldans. A més de les habituals balises, els corredors també podien trobar objectes especials (com una bruixa i un bruixot) i objectes-premi (mussols reflectant i una botella de xampany buida) que si es portaven a la meta podien bestanviar per premis. 

El diumenge 8 una vintena d’orientadors van prendre part de la Rogaining BTT, amb què els organitzadors volien donar a conèixer el terme i la disciplina als esportistes que venien de fora la comarca.  

Des de l’organització es van mostrar satisfets de la resposta dels assistents i també de la meteorologia, que va acompanyar la disputa de les dues activitats.