Bàsquet
- Redacció / Les Borges Blanques , Torregrossa

El Bàsquet Torregrossa crea un equip femení sènior però perd el masculí

Va perdre el primer partit com a visitant contra l’Andorra (61-28). Demà l'equip s'estrena a casa a les 19 h contra el Club Bàsquet Cervera. L’entitat espera que a mesura que agafi rodatge, la plantilla assoleixi un bon nivell competitiu.

Les jugadores del Torregrossa, de lila, després d'un amistós amb el Mollerussa (Foto: C.B. Torregrossa )

El Club de Bàsquet Torregrossa és innovador a l’àmbit garriguenc al crear el primer equip sènior femení d'aquesta disciplina. El coordinador de l'entitat, Oriol Farran, explica que un membre de l'entitat va posar la idea sobre la taula la temporada passada i que durant l'estiu poc a poc es va donar forma al projecte. El conjunt compta amb una dotzena de jugadores, cinc de les quals de Torregrossa, i ja ha debutat a Primera Divisió Territorial.

En el primer partit, les torregrossines van perdre contra el BC Morabanc Andorra per un contundent 61 a 28. Farran reconeixia abans del debut que el rendiment de l’equip era una incognita, però que esperaven que a mesura que agafaria rodatge, la plantilla aniria assolint un bon nivell competitiu. Demà l’equip s’estrena en lliga a casa a les 19 h contra el Club Bàsquet Cervera.  

Per contra, el C.B. Torregrossa perd el sènior masculí que durant les últimes campanyes havia jugat a Segona Provincial. L'equip s'ha desfet per obligacions d'estudis i laborals dels jugadors, després d'una bona temporada 2023/2024. La coordinació de l’entitat confia que es tornarà a conformar un equip sènior masculí de cara a les properes temporades.