Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials perd (9 a 5) en el debut a Tercera Divisió Nacional

El proper partit, contra l'Andorra, el jugaran a Seròs. L'estrena d'aquest equip és la més matinera dels equips de futbol sala. La resta de combinats de l'àmbit garriguenc arrencaran la lliga durant el mes d’octubre. 

(Foto: Baró de Maials)

El Baró de Maials es va estrenar el dissabte 28 de setembre a la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. L'equip de les Garrigues Històriques es va avançar en dos ocasions al CFS Linyola al primer temps, però va acabar perdent per 9 a 5. Els del Pla d’Urgell van ser més contundents i ja van arribar a la mitja part amb un 4 a 3 favorable. A l’inici de la segona, el Linyola va ampliar la distància i ja no va donar possibilitats als maialencs.  

L'equip de Roc Jordana és el que procedeix d'un municipi més petit dels que juga al seu grup de Tercera Nacional, la quarta divisió estatal del futbol sala. El proper partit el disputarà contra l’ENFAF d’Andorra, en el que hauria de ser el seu primer partit com a local. Atès que el consistori encara no ha canviat la superfície del pavelló per instal·lar-hi parquet, el ferm que es demana, jugaran al pavelló de Seròs.

L'estrena del Baró de Maials és la més matinera dels equips de futbol sala. La resta de combinats de l'àmbit garriguenc arrencaran la lliga durant la segona quinzena d’octubre.