Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Victòria meritòria de l'ENoLI Les Borges Vall a l'Escala, amb la plantilla catalana

Demà, el conjunt liderat per Marc Duran s'enfrontarà al temut Cajasur Priego, vigent campió de lliga i de la Copa del Rei, al Centre de Tecnificació de les Borges. El partit s'espera complicat pels reforços de l'equip andalús. 

(Foto: CTT Borges)

L’ENoLI Les Borges Vall va guanyar el passat divendres el segon partit de lliga contra el Robin Hat Prisco L'Escala i va aconseguir els primers punts de la temporada. El partit va ser d’allò més igualat i el conjunt garriguenc no partia com a favorit, segons el club, tenint en compte que els de l’Alt Empordà comptaven amb dos internacionals a la plantilla. 

Malgrat que van començar perdent, perquè el jugador de l’Escala Chih Wey Yeh va superar a Joan Masip al primer partit (3 a 0), el Borges va capgirar el resultat en els següents dos enfrontaments. Marc Duran es va imposar al txec Michal Obeslo (0 a 3) i Norbert Tauler va frer el mateix amb Iker Gonzàlez (1 a 3). En el quart matx, Marc Duran va perdre contra Chih Wey Yeh, que va establir la igualada (3 a 0). Les victòries de Masip davant Gonzàlez (1 a 3) i de Tauler front Obeslo (0 a 3) van suposar donar la primera alegria als garriguencs. 

El club celebrava el bon paper de Tauler, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat enguany a la Superdivisió. 

Demà, el conjunt liderat per Marc Duran s’enfrontarà al temut Cajasur Priego, vigent campió de lliga i de la Copa del Rei, al Centre de Tecnificació de les Borges. El partit s’espera complicat pels reforços que ha incorporat aquest estiu l’equip andalús. 

Després de dos partits jugats, l’ENoLI Les Borges Vall és el quart classificat amb una victòria i un empat.