- Redacció / El Soleràs , Sarroca de Lleida

El solerassenc Albert Barrull es proclama campió d'Espanya sub 18 de muay thai

l seu entrenador, Xavier Oró, destaca que el va veure a Barrull molt concentrat durant els tres assalts i amb una ambició que no va donar cap possibilitat al rival. Creu que el cinturó li obrirà la porta a nous combats i contrincants. 

(Foto: SRK Fight Club)

El lluitador del gimnàs SRK Fight Club de Sarroca de Lleida Albert Barrull va guanyar el dissabte a la vetllada Local Heroes celebrada a Canovelles el combat contra Izan García que li va comportar endur-se el cinturó de campió d’Espanya sub 18, en categoria 63,5 kg. El jove del Soleràs és el primer portador d’aquest cinturó. 

El seu entrenador, Xavier Oró, destaca que el va veure a Barrull molt concentrat durant els tres assalts i amb una ambició que no va donar cap possibilitat al rival. El solerassenc havia perdut els darrers mesos dos combats pel cinturó de campió de Catalunya i Oró creu que això li donarà nova motivació en el seu recorregut com a nak muay.

De la mateixa manera, el responsable del SRK Fight Club també està convençut que el títol permetrà al jove lluitador batre’s en més combats i amb nous contrincants els propers mesos, que li voldran arrabatar el preuat cinturó. 

La vetllada estava organitzada per l’International Gym de Canovelles, sota la normativa del Consell Internacional de la Boxa (WBC per les seves sigles en anglès) i de l’organització OMKE-ISKA.