- Redacció / Les Borges Blanques

El Club Billar Borges encapçala el seu grup de lliga de Tres Bandes

Té 7 Punts de M atx i 18 Punts Parcials, pel que se situa per davant del C.B. Sant Boi D (6 PM i 14 PP) i el SB Foment Molins D (6 PM i 13 PP). La propera jornada de lliga està agendada pel cap de setmana del 26 i 27 d'octubre. 

(Foto: Xavi Minguella)

El Club Billar Borges ha començat aquesta temporada la seva participació en la 4a Divisió de la Lliga Catalana de Tres Bandes, després d’alguns anys sense participar en la competició federada. Després de tres jornades al setembre i l’octubre, l’equip borgenc és primer del grup A, amb 7 Punts de matx i 18 Punts parcials, per davant del C.B. Sant Boi D (6 PM i 14 PP) i el SB Foment Molins D (6 PM i 13 PP).

Abans de l’inici de la lliga, el nou director esportiu Albert Martínez expressava el desig de conformar un equip competitiu que els permetés situar-se "a mitja classificació" i aprofitar l’embranzida i motivació del nou projecte. La propera jornada de lliga està agendada pel cap de setmana del 26 i 27 d’octubre. 

A banda de la lliga regular, el Club Billar Borges ha acollit les últimes setmanes diversos campionats i fases prèvies. La darrera, el 5 d’octubre, el jugador de l’entitat Josep Rubió va participar en l'última prèvia del Campionat de Catalunya Individual de 3a Divisió, modalitat Lliure.