Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials recorre el primer partit de lliga i el guanya als despatxos

Els maialencs havien perdut 9 a 5 contra el CFS Linyola, que va aliniar un jugador que no podia competir perquè havia estat explusat a la darrera jornada de la temporada passada. El club ho va recórrer i ja compta amb els primers tres punts.  

(Foto: Baró de Maials)

El Baró de Maials ja compta amb tres punts a la classificació de la Tercera divisió Nacional de futbol sala, malgrat haver perdut en pista els dos partits jugats. L’equip de les Garrigues Històriques va poder aprofitar l’alineació indeguda del CFS Linyola, amb qui havien jugat l’estrena a la competició (9 a 5), per impugnar el matx. 

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va acceptar la reclamació dels maialencs i els va donar per guanyat el partit. Els del Pla d’Urgell van cometre l’error de fer saltar al camp un jugador que arrossegava una targeta de la temporada passada i que no hauria pogut debutar en el primer partit de la campanya 2024/2025. 

El coordinador del Baró de Maials, Roc Jordana, confia que els seus jugadors agafaran poc a poc el ritme de competició de la nova categoria i que aviat podran sumar els primers tres punts en pista. L’objectiu de la temporada és mantenir-se i aconseguir consolidar-se les properes temporades a la quarta divisió estatal del futbol sala.