Pàdel
- Redacció / Arbeca , Castelldans , Juneda , L'Albi , Les Borges Blanques

Vint equips de pàdel comencen la Lliga Catalana Absoluta, en les respectives divisions

El campionat va arrencar a mitjans de setembre i ja se n’han disputat entre quatre i cinc partits. Els combinats de les Garrigues provenen de sis clubs de les Borges, Juneda, Arbeca, l'Albi i Castelldans. 

(Foto: Xavi Minguella)

Les quatre divisions de la Lliga Catalana Absoluta de pàdel i els respectius grups dins d’aquestes tornen a tenir una generosa representació d’equips de les Garrigues aquesta temporada 2024/2025, que va arrencar ja a mitjans de setembre. En total, es tracta de vint equips de sis clubs de les Borges, Juneda, Arbeca, l’Albi i Castelldans. 

Els clubs amb més presència són el Club Tennis la Serreta, amb sis equips (3a Catalana B Mas., 4a Catalana B Mas., 4a Catalana C Mas., 1a Catalana B Fem., 3a Catalana A Fem., i 4a Catalana a Fem.) i el Pàdel Juneda, que en té cinc (1a Catalana Mas., 4a Catalana B Mas., 1a Catalana B Fem., 2a Catalana B Fem., i 4a Catalana B Fem.).

Després venen el Club Tennis Juneda amb tres (2a Catalana A Mas., 3a Catalana C Mas., i 4a Catalana A Fem.) i el Pàdel Castelldans, el CP Vila de l’Albi i el Pàdel Arbeca, amb dos equips cadascun. El primer els té a 2a Catalana B Mas. i a 4a Catalana B Fem.; l’Albi a 3a Catalana B Mas. i a 4a Catalana C Fem.; i l’Arbeca els dos en les lligues masculines: a 3a Catalana B Mas. i a 4a Catalana B Mas..