Motor
- Redacció / La Floresta

Cap de setmana d'enduro al circuit Moto Valley de la Floresta

Una cinquantena de pilots van córrer el dissabte 12 el 3r Enduret, inclòs al Campionat de Catalunya d’Enduret. El diumenge 13, una setantena de persones van participar a la prova de la Copa Catalana de Trams d’Enduro.

(Foto: Federació Catalana de Motociclisme)

El dissabte 12 i el diumenge 13 d’octubre el circuit Moto Valley de la Floresta va ser un feu de l’enduro amb pilots procedents d’arreu del país. El primer dia es va disputar el 3r Enduret d’aquest equipament, amb una cinquantena de participants. La prova formava part del Campionat de Catalunya de la modalitat i era la penúltima cita. La competició finalitzarà el proper diumenge 27 d’octubre a Navarcles.

El diumenge, la competició va continuar amb la disputa de la prova de la Copa Catalana de Trams d’Enduro, en una part del circuit diferent. Hi van prendre part una setantena de pilots en les diferents categories, en el que era l’antepenúltima cita d’aquest campionat. La Floresta ja havia acollit la primera prova de la Copa Catalana al mes de gener.

Pel responsable del circuit, Jordi Inglés, tot va anar sobre rodes: “fer dues curses el mateix cap de setmana és difícil, i fer-ne dos que vagin tan bé, encara més”. Explica que va ploure una quantitat ideal per remullar el traçat però sense perjudicar-lo, i això el va deixar en condicions idònies.

El circuit Moto Valley de la Floresta acollirà el proper 17 de novembre la tercera i última cita del Trofeu Català de Quadresistència de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM), que enguany s’ha celebrat íntegrament a les Garrigues, entre aquest equipament i els Torms.