Motor
- Redacció / Castelldans

Guerau Simó, 15è al Campionat d'Espanya de Superbikes de Catalunya

El de Castelldans de l’equip I+Dent Racing Team va repetir resultat a les dues curses. Amb això va sumar un total de dos punts, i és 20è a la classificació general en categoria SS300. A més, va pujar al podi del Campionat de Catalunya de Velocitat.

Simó durant el Campionat de Catalunya de Velocitat, al mes de juliol. (Foto: Federació Catalana de Motociclisme)

El pilot de Castelldans Guerau Simó va competir el darrer cap de setmana de juliol a la quarta prova del Campionat d’Espanya de Superbikes, que es va disputar al circuit de Barcelona-Catalunya, situat a Montmeló. El pilot de l’I+Dent Racing Team va completar les dues curses en la 15a posició.

Amb aquest resultat, va sumar dos punts, un per cada cursa, a la classificació general del campionat. Després de quatre cites, Simó és 20è amb 10 punts. Ha aconseguit sumar en totes les proves i en set de les vuit curses.

La propera cursa del Campionat d’Espanya de Superbikes es celebrarà el darrer cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre a Estoril, a Portuga, en la segona parada que la competició fa en aquest circuit.

Una setmana abans de la prova a Montmeló, Guerau Simó havia participat a la segona prova del Campionat de Catalunya de Velocitat. Aquí, el castelldanenc va pujar al podi en les dues curses, en la categoria SSP300. Simó va ser sisè classificat general i segon a la primera cursa i va repetir com a sisè general a la segona, tot i que en aquest cas va ser tercer de la seva modalitat. Després de dues proves, és el cinquè classificat del campionat.