Futbol sala
- Redacció / Granyena de les Garrigues

El Granyena de les Garrigues guanya el primer torneig d'estiu que organitzava

Era la primera vegada que se celebrava aquesta competició, que va comptar amb sis equips, principalment de la zona de les Garrigues Altes i Històriques. A la final, l’equip de casa va vèncer 4 a 3 a la Granadella. El Bellaguarda va quedar tercer.

Els jugadors del Granyena celebren el primer lloc acompanyats per l'alcaldessa (Foto: Oficina Jove)

Granyena de les Garrigues va acollir el dilluns durant tot el dia un torneig de futbol sala per a joves d’entre 12 i 16 anys organitzat per l’Ajuntament i l’Oficina Jove. Era la primera vegada que se celebrava aquesta competició, que va comptar amb sis equips, principalment de la zona de les Garrigues Altes i Històriques. Hi van participar els combinats de la Granadella, Bellaguarda, Llardecans, Cervià de les Garrigues i Juncosa, a més de l’equip amfitrió.

Després d’una fase de lligueta es va procedir a la fase final, de la qual va sortir guanyador l’equip de casa, el Granyena de les Garrigues, que va vèncer 4 a 3 a la Granadella. En tercera posició va acabar el Bellaguarda.

Des de l’Oficina Jove subratllen la bona resposta dels equips a aquesta nova competició. Els equips van poder gaudir de les piscines, situades al costat de la pista poliesportiva, a més del servei de bar, mentre no els tocava jugar els seus partits. El torneig es va iniciar sobre les 9 h i va acabar cap a les 20.30 h.