Atletisme
- Redacció / Arbeca

Una cintuantena d'inscrits a la 2a Milla Vila d'Arbeca

Com l'any passat, la cursa tindrà una modalitat competitiva per als atletes que vulguin posar a prova els seus registres i una de popular, oberta a tota la ciutadania. També s’ha creat una milla infantil.

Exterior de les pistes municipals d'Arbeca (Foto: X.M.)

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Esportiu de les Garrigues celebraran el dissabte 17 d’agost la segona edició de la Milla Vila d’Arbeca, coincidint amb la festa major local. Com l’any passat, la cursa, amb una distància de 1.609 metres, tindrà una modalitat competitiva per als atletes que vulguin posar a prova els seus registres i una de popular, oberta a tota la ciutadania. A més a més, també s’ha creat una milla infantil, per a canalla d’entre 10 i 15 anys. 

Al tancament de les inscripcions digitals, hi havia prop d’una cinquantena de persones apuntades, una xifra per sota de la de l’any passat. Des del Consell Esportiu recorden que el mateix dia de l’activitat s’hi poden inscriure persones, pel que creuen que els participants podrien pujar fins la setantena. El 2023 van ser finalment un centenar de corredors. 

Enguany el circuit és el mateix que en la primera edició, amb la sortida i la meta a les pistes municipals d’atletisme. A l’acabar l’activitat s’entregaran premis als primers tres classificats de la milla competitiva, tant en homes com en dones, i també als nens i nenes més ràpids de la milla infantil. Els atletes comptaran amb avituallament i bossa del corredor.