Futbol
- Redacció / Torregrossa

Inici imminent de les obres al camp de Torregrossa, per posar-hi gespa sense cautxú

En projecte està valorat en 575.840 euros (amb IVA inclòs). Està previst que les obres s'allarguin uns quatre mesos, fins a finals d'any. El C.A. Torregrossa va començar recentment la pretemporada al camp del C.F. Pardinyes de Lleida.

(Foto: Xavi Minguella)

Les obres de reforma del camp de futbol de Torregrossa estan a punt de començar. En projecte està valorat en 575.840 euros (amb IVA inclòs) i suposarà la substitució de la gespa natural per una superfície artificial sense cautxú a més de la construcció d'un sistema de filtratge per reaprofitar l'aigua que s'hi utilitzi. La inversió es duu a terme amb ajuts de la Diputació de Lleida i de la Generalitat de Catalunya. 

Al llarg de l'agost, tot s’ha anat preparant per l'inici d'aquestes actuacions. El C.A. Torregrossa, el principal beneficiari de les obres juntament amb l'Escola de Futbol Intercomarcal, va començar la pretemporada al camp del C.F. Pardinyes de Lleida. La festa major del municipi el cap de setmana passat va evitar aquesta ubicació i va concentrar una part de les activitats a la zona de les barbacoes.

Està previst que les obres s'allarguin uns quatre mesos, fins a finals d'any.