Futbol
- Redacció / Puiggròs

Alba Caño, titular al Gamper, s'incorpora a la gira del Barça pels Estats Units

Alba Caño va renovar al juny per continuar al F.C. Barcelona, en la que serà la seva vuitena temporada com a blaugrana. Tot i que oficialment és jugadora del Barça B, i n'és la capitana, s'ha incorporat en dinàmica del primer equip.

Caño en una acció d'atac (Foto: Dani Aznar / F.C. Barcelona)

La futbolista de Puiggròs Alba Caño va jugar com a titular el passat divendres en el Trofeu Joan Gamper, que va enfrontar el Barça amb l’A.C. Milan. La jugadora, que té fitxa del filial, va saltar a la gespa de l’Estadi Johan Cruyff amb el dorsal 28 i s’hi va mantenir fins al minut 70, quan va ser substituida. Les blaugranes van acabar guanyant per 2 a 0, amb gols de la nova davantera de l’equip Ewa Pajor i d’Alexia Putellas. 

Aquesta setmana, Caño participarà en la gira per San Francisco i Dallas, on l’equip jugarà dos partits, contra el Bay FC i el Dallas Trinity. La de Puiggròs forma part d’una llista de 26 futbolistes. L’any passat, ja havia participat en la gira de pretemporada que es van jugar a Mèxic, i va tenir minuts contra l’América. 

Alba Caño va renovar al juny per continuar al F.C. Barcelona, en la que serà la seva vuitena temporada com a blaugrana. Tot i que oficialment és jugadora del Barça B, i n’és la capitana, s’ha incorporat en dinàmica del primer equip, comandat des d’aquesta temporada per Pere Romeu.