Senderisme, Trail
- Redacció / Almatret

Últimes hores per apuntar-se al trail Tossals d'Almatret, que ja supera el centenar d'inscrits

Demà a les 17 h tanquen les inscripcions. Com els últims anys, compta amb dos circuits, un de llarg de 17 kms de distància i 700 metres de desnivell positiu, i la curta, de 10 kms i 300 metres de desnivell positiu.  

Participants de la cursa, en una edició passada (Foto: Arxiu)

El Club Ciclista i Excursionista Almatret celebra aquest diumenge 22 de setembre la seva XI edició de la trail Tossals d’Almatret, una cita puntuable per la lliga Ponent Trail 2024. Com els últims anys, compta amb dos circuits, un de llarg de 17 kms de distància i 700 metres de desnivell positiu, i la curta, de 10 kms i 300 metres de desnivell positiu.

A més d’aquestes dues versions, també es podrà recórrer el circuit de 10 kms en format marxa. També hi haurà unes  curses infantils pels nens de fins a 10 anys d’edat, repartits en dues categories. La primera és per a menors fins als 7 anys. La segona modalitat aplegarà aquells que tinguin entre 8 a 10 anys. 

L’activitat ja compta amb una mica més d’un centenar de corredors i caminadors inscrits. El termini per apuntar-se a la trail Tossals d’Almatret s’acaba demà, dijous 19 de setembre, a les 17 h, o quan s’assoleixin els 150 participants.  

Com en els darrers anys, el circuit d’aquesta prova aprofita els camins de l’espai d’interès natural dels Tossals d’Almatret, la seva vegetació i boscos, a més de la proximitat al riu Ebre, que acompanya el recorregut i que tanca el terme municipal d’Almatret. Ambdós circuits compten amb avituallament.