Senderisme, Trail
- Redacció / Almatret

Podis garriguencs en una XI Tossals d’Almatret marcada per l’amenaça de pluja

Helena Frutos, de la Joventut Atlètica d’Arbeca, va ser la segona classificada del recorregut de 17 km. Blau Hernández, amb arrels a Almatret, també va ser la segona classificada, en la de 10 km.

(Foto: Tossals d'Almatret)

El diumenge passat va tenir lloc la XI edició de la cursa de muntanya Tossals d’Almatret, i de la marxa senderista que porta el mateix nom. El trail va comptar amb alguns podis garriguencs. És el cas de l’atleta Helena Frutos, de la Joventut Atlètica d'Arbeca, que va ser la segona dona classificada de la cursa de 17 km, darrere de Sandra Garcia i davant de Núria Codina.

En el recorregut de 10 km, Blau Hernández, amb arrels a Almatret, també va ser la segona classificada. Va creuar la meta després de Mireia Serra i abans que Xènia Esquerda. Sergi Vàzquez, en homes, va vèncer en el circuit llarg, i Josep Sánchez ho va fer en el curt.

Aquests van ser els resultats d'una activitat que va quedar marcada per l'amenaça de pluja, tot i que finalment es va poder celebrar sense problemes. Una meitat dels 130 inscrits van participar en les modalitats de trail. L’altra part important ho va fer en la caminada no competitiva.