Ciclisme
- Redacció / Juneda

El Club Colla Ciclista la Pedalada escalfa motors per la 23a Transbessons

La marxa BTT de Juneda se celebrarà el diumenge 29 de setembre. El termini per inscriure’s ja encara la recta final, amb una seixantena d’inscrits. Els organitzadors esperen que els participants s’hi acabin apuntant a última hora. 

(Foto: Arxiu)

El Club Colla Ciclista la Pedalada de Juneda ja ho té gairebé tot a punt per la 23a edició de la marxa de BTT Transbessons, que aquest any se celebrarà el diumenge 29 de setembre. L’esdeveniment comptarà amb tres recorreguts: un de llarg, de 56 kms i 1.200 metres de desnivell positiu; un de curt, de 33,6 kms i 640 metres de desnivell; i un de popular, pensat pels adults que s’inicien o per infants, amb 15 kms i 90 metres de desnivell. 

Com és habitual de la cita, els circuits exploraran els camins i corriols de l’espai d’interès natural Bessons, la Vall Seca, els Marquesos, el Racó del Pom o la Serra del Rispa. Com a novetat, el recorregut llarg serà enguany autoguiat. Els ciclistes hauran de portar GPS i l’organització només senyalitzarà els creuaments principals. Des de la Pedalada argumenten a les necessitats logístiques internes per adoptar aquesta mesura, que ja fa un temps que valoraven. 

En el moment d’escriure aquesta notícia, ja hi havia una seixantena de persones apuntades. Els organitzadors esperen que els ciclistes de BTT s’hi acabin apuntant al llarg d’aquesta última setmana. El 2023, l’activitat va comptar amb uns 220 participants, molts dels quals es van inscriure els dies previs i també alguns el mateix dia.