Futbol
- Redacció / El Soleràs

El Bellaguarda guanya el Campionat de Futbol Sala de les Garrigues

A més del reconeixement als equips vencedors també es va distingir al pitxitxi del campionat i al porter menys golejat. El primer va ser el jugador dels Torms Marc Moncasi i el segon Eduardo Cabrera, el porter del Bellaguarda.

(Foto: Oficina Jove de les Garrigues)

El Bellaguarda va guanyar el divendres 9 d’agost la final del Campionat de Futbol Sala de les Garrigues, popularment conegut com la Garrigues Cup, que organitza cada estiu l’Oficina Jove. Els de les Garrigues Altes es van imposar 2 a 1 al Castelldans, l’altre equip finalista, en una final igualada que es va decidir a la segona part. El Bellaguarda i el Castelldans ja havien sigut els dos equips més ben classificats a l’acabar la fase de grups.  

La fase final es va celebrar al Soleràs. A més del reconeixement als equips vencedors també es va distingir al pitxitxi del campionat i al porter menys golejat. El primer va ser el jugador dels Torms Marc Moncasi i el segon Eduardo Cabrera, el porter del Bellaguarda. El Cervià i el Cogul van ser els altres dos equips semifinalistes.