Ciclisme
- Redacció / Torregrossa

La 5a Gran Clàssica Modest Capell tanca un calendari de Grans Clàssiques decidit

La cita de Torregrossa repetirà el recorregut del 2023, amb 132 quilòmetres de distància repartides en tres voltes, el qual té com a principal dificultat de muntanya l'ascens a la Serra. Passarà per Sidamon, Bell-lloc d'Urgell, Miralcamp i Puiggròs.

(Foto: Xavi Minguella)

Torregrossa viurà amb emoció aquest dissabte 5 d’octubre la 5a Gran Clàssica Modest Capell, la cursa que posa punt i final al calendari de Grans Clàssiques – 8è Trofeu Joan Casadevall. La cita amb sortida i arribada en aquest municipi del Pla d’Urgell, repetirà el recorregut del 2023, amb 132 quilòmetres de distància repartides en tres voltes, el qual té com a principal dificultat de muntanya l’ascens a la Serra. També passarà per Sidamon (amb dos esprints especials), Bell-lloc d’Urgell, Miralcamp i Puiggròs. El pas per Puiggròs ja va marcar més diferències el 2023. 

La cursa de Torregrossa comptarà amb 127 inscrits. El principal alicient serà conèixer el guanyador de la pròpia competició. El ciclista del CC Lleida- DPedros Aleix Sierra va vèncer matemàticament al calendari de Grans Clàssiques a la penúltima prova, el 55è Trofeu Sant Bartomeu – Cursa Ciclista de La Sènia. Els torregrossins Damià Palafoix i Julià Pelegrí, que correran a casa, són dos dels integrants de l’equip lleidatà vencedor. El conjunt també comptarà amb Sergi Mateu, de Bellaguarda, que també exerceix funcions de president del club. 

A més a més, la prova està inclosa dins la programació de la IV Setmana Catalana de l'Esport, que enguany, de la mà de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, es celebra del 29 d'agost al 13 d'octubre amb 30 federacions esportives implicades, 120 jornades de competició i més de 4.000 esportistes participants.