Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials empata i acaba segon a la lliga

Un cop ascendits, l'última jornada de Divisió d'Honor havia de decidir el guanyador del campionat de la regularitat. Els de les Garrigues Històriques anaven per davant en el marcador fins als últims sis minuts. El líder, el Vinyols, va perdre.

La plantilla del Baró de Maials en el penúltim partit de lliga (Foto: X.M.)

El Baró de Maials F.S. va empatar el dissabte 18 de maig 3 a 3 contra el Futsal Valls en l'última jornada de lliga. Els de les Garrigues Històriques s'havien avançat 2 a 0 a la primera part i van tornar a marcar a mitja segona part. Els de l’Alt Camp, però, els van remuntar en els últims 6 minuts. Això va impedir als maialencs somniar en ser campions de Divisió d'Honor.

Cal recordar que els verds també havien empatat la penúltima jornada, motiu pel qual no depenien d'ells mateixos per guanyar la lliga. Una hora més tard de l’inici del seu partit, el F.S. Vinyols, el primer classificat, va tancar la seva participació en aquesta temporada 2023/2024 sabent el resultat del rival directe. El Vinyols va perdre contra el C.F.S. Riudecanyes, un equip que es jugava la continuïtat a la màxima divisió amateur.

El coordinador del Baró de Maials, Roc Jordana, assumeix que no va ser “el millor partit nostre” i que “no hem pogut aconseguir aquest objectiu”, però posa en valor l’ascens a Tercera Nacional. En aquest sentit, confirma el compromís del club de pujar de categoria i explica que ja han començat a treballar per afrontar els reptes de la temporada vinent.