Futbol sala
- Redacció / Juneda , Les Borges Blanques

La nova Kings and Queens League de les Borges dona pas a la segona edició de Juneda

La capital va acollir una primera edició d’aquest torneig de futbol sala amb les normes alterades, inspirada en la competició de Gerard Piqué, entre el juliol i l’1 d’agost. Aquesta tarda es juga la final de la Kings League junedenca.  

Un dels partits de la Kings and Queens League de les Borges (Foto: J.C.)

L’esport no s’atura a l’estiu i a les Borges Blanques i Juneda han enllaçat dues competicions de futbol sala amb les normes alterades, a la manera de la Kings and Queens League de Gerard Piqué. La capital va celebrar una primera edició de la seva particular Kings and Queens League des de l’11 de juliol fins al passat 1 d’agost, quan es va celebrar la final. A Juneda, aquest dilluns va començar la segona edició del torneig Kings League Juneda, que s’acaba avui. 

La competició borgenca estava organitzada per l’Ajuntament a través del Pla Educatiu d’Entorn i l’Oficina Jove, i comptava amb la dinamització de l’empresa FC Intrasports. Va reunir 10 equips i uns 80 jugadors. Els vencedors de la gran final de l’1 d’agost van ser els locals La Garrosseta, seguit dels junedencs Marinhos FC i Queumos, bronze, format per jugadors de les Borges i d’altres pobles de la comarca. a jugadora del FS Borges i de la Queens League oficial, Iris Aixalà, va fer el servei d’honor de la vetllada. 

La segona Kings League de Juneda, organitzada per l’Ajuntament i l’Oficina Jove, ha aplegat un total de 8 equips, el que suposa uns 80 jugadors. En la fase final d’aquesta tarda, que tindrà lloc entre les 19 h i a mitjanit, s’hi trobaran quatre equips. Marrinhos FC i la Unió Atlètica jugaran la primera semifinal a les 19 h i els Aston Boys i Minabo de Kiev la segona a les 20 h. Després del partit pel tercer lloc, a les 21.30 h, la final serà a les 22.30 h. 

Des de l’Oficina Jove destaquen la col·laboració d’un grup de joves que l’any passat havien participat al torneig però que enguany eren massa grans. Han ajudat en tasques organitzatives i de dinamització del servei de bar i entrepans.