Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.F. Borges guanya la seva segona Copa Lleida (0-1)

Els capitalins van guanyar el C.F. Balaguer després d'un matx en què van tenir més oportunitats per ampliar el marcador, però en què també van saber frenar les escomeses rivals. El gol dels blancs va ser de Guerau Coll al minut 9.

(Foto: FCF)

El C.F. Borges va guanyar la nit del dimarts 10 de setembre la Copa a Lleida al Complex Esportiu Antoni Palau de Torrefarrera contra el C.F. Balaguer. Els capitalins es van imposar per un ajustat 0 a 1, després d’un matx en què van tenir més oportunitats per ampliar el marcador, però en què també van saber frenar les escomeses rivals.

El gol dels blancs va arribar al minut 9 gràcies a l’encert de Guerau Coll. Després, van aconseguir defensar aquest resultat fins al xiulet final. El Borges succeeix el C.E. Atlètic Lleida en la IX edició de la Copa Lleia Amateur. Aquest és un dels millors resultats per encarar la nova participació a Primera Catalana, on debutarà el 21 de setembre contra el C.F. Singerlín de Santa Coloma de Gramenet.

El Borges ja havia passat de fase amb un resultat molt ajustat de 0 a 1 contra la U.E. Tàrrega el passat 1 de setembre. En aquella ocasió, el gol va ser del jugador rival Joel Lluís Rodríguez en pròpia porta.

Aquesta és la segona Copa Lleida dels capitalins, després de la que van aconseguir l’any 2018 contra el CJF Mollerussa. Un any després, el Borges va tornar a arribar a la final, però la va perdre contra l'EFAC Almacelles.

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Lleida, Josep Maria Espasa, i el directiu, Sergi Vela, van presenciar en directe l'enfrontament.