Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L’ENoLI Les Borges Vall punxa en l’estrena a Superdivisió (2-4)

Els garriguencs rebien el Visit Pontevedra al Centre de Tecnificació i comptaven amb la seva plantilla de gala (Marc Duran, Joan Masip i Norbert Tauler). El jove Tauler va guanyar els dos punts per l’equip, però no va ser suficient. 

(Foto: CTT Borges)

L'ENoLI Les Borges Vall va disputar el divendres 27 de setembre el seu primer partit de la Superdivisió espanyola de tennis taula d'aquesta temporada. Els garriguencs rebien el Visit Pontevedra al Centre de Tecnificació i comptaven amb la seva plantilla de gala (Marc Duran, Joan Masip i Norbert Tauler). Malgrat això, van sortir derrotats pels gallecs 2 a 4.

Miguel Ángel Vílchez va guanyar el primer partit a Marc Duran (1 a 3), André Felipe Coelho el segon a Joan Masip (1 a 3) i Norbert Tauler va reduir distàncies contra Martín Betancor (3 a 1). Malauradament pels interessos de l’equip, els gallecs van véncer el quart. Coelho es va imposar a Duran (1 a 3). Tauler va superar a Vílchez (3 a 1) i va possibilitar l’empat. Al darrer enfrontament, Masip va caure contra Betancor (1 a 3), resultat que va suposar el 2 a 4 definitiu. 

El proper partit de Superdivisió és demà. L’ENoLI Les Borges Vall visitarà demà divendres el Robin Hat Prisco l’Escala.