Ciclisme
- Redacció / Juneda

La marxa de BTT Transbessons supera una de les edicions més complicades

Va comptar amb 174 participants entre els tres recorreguts, un de llarg (56 kms), un de curt (33,6 kms) i un de popular (15 kms), la xifra més baixa dels últims anys. L’organització també va haver de refer les rutes i va patir per trobar voluntaris.

(Foto: CCCP)

El Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda va celebrar el diumenge 29 de setembre la 23a edició de la marxa de BTT Transbessons, la segona amb més trajectòria de Ponent després de la marxa Transiscar d’Agramunt. L’entitat va aconseguir reunir 174 ciclistes entre els tres recorreguts oferts, un de llarg (56 kms), un de curt (33,6 kms) i un de popular (15 kms), en la que és la xifra més baixa dels últims anys. 

Des del club, destacaven a les xarxes socials que havia sigut “segurament la més complexa dels darrers anys per molts motius que haurem d'analitzar com toca”. A la caiguda de participació també s’hi va sumar el fet que van haver de redissenyar part dels recorreguts per la prohibició de pas d’alguns propietaris a qui havien consultat, i que en altres ocasions havien permés la circulació d’altres activitats ciclistes. D’igual manera, també es van trobar amb la manca de voluntaris per senyalitzar tots els punts. Finalment, van poder tirar endavant l’activitat amb el personal suficient. 

El president de l’entitat, Norbert Herrera, emmarca tots aquests fets en una tendència general de les marxes de BTT els últims anys, però creu que igualment els caldrà reinventar-se si volen continuar amb l’activitat, tenint en compte l’esforç logístic que els suposa la seva organització.